Týdenní menu

Menu týdne 18.-22.7.

150g Grilovaný hovězí Flank z australského býčka zdobený hříbkovou omáčkou, posazený na salátku z hráškových lusků a černého octa,obložen opečenými bramborovými plátky (1,3,7,8,9,11) 149,-

Pondělí 18.7.

0,33l Česnekové polévka s kousky vepřového masa, vejci a osmaženým chlebem (1,3,4,7,9) 23,-
130g Grilovaný kuřecí filet zdobený smetanovými žampiony a vaječnými noky s petrželkou, bramborové hranolky zelný salát s mrkví a kukuřicí (1,3,7,9) 93,-
140g Vepřová roládka plněná mletým masem a klobásou bramborová kaše litá smaženou cibulkou omáčka z bijonské hořčice (1,3,7,9,10)) 89,-
220g/100g Grilované kuřecí prsíčko v bylinkách na salátovém talíři z římských listů a ledového salátu s čerstvou zeleninou,odlehčený česnekový dresing, řez bagetky (1,3,7,9,11) 83,-

Úterý 19.7.

0,33l Ruský boršč zdobený zakysanou smetanou (1,7,8,9,11) 23,-
130g Peklovaný krůtí steak – (paprika, fazole, česnek,chilli, kukuřice) americké brambory s česnekem a majoránkou čerstvá zelenina (1,7,8,9,10) 93,-
150g Sekaný vepřový máslový řízek – zdobený pečenou kořenovou zeleninou bramborová kaše s pórem (1,3,7,8,9) 86,-
120g Kung-pao z kuřecích prsíček v marinádě z Thajského koření s vínem a zázvorem, dušená rýže (1,3,7,8,9) 89,-

Středa 20.7.

0,33l Drůbeží vývar s rstovanou hlívou ústřičnou a vaječnými nudlemi (1,3,7,9) 23,-
120g Gratinovaná kuřecí ENCHILLAS s balkánským sýrem, mozzarelou a dvěmi druhy omáček servírovaná na míchaném salátu (1,3,7,8,10) 96,-
130g Pečené kuřecí medailonky s jemnou rokforovou omáčkou, teplý těstovynový salát s grilovanou zeleninou (1,3,7,9,11) 89,-
200g/100g Listový salát doplněný lístky čekanky, tomaty, okurkou a sýrové dukátky, jogurtová zálivka, (1,3,7,8,10) 89,-

Čtvrtek 21.7.

0,33l Krémová polévka s cukrovou kukuřicí a linkou koriandrové smetany (1,7,8,9) 23,-
130g Grilované medailonky z vepřové panenky sýrem eidam a suchým salámem s marinovanou cibulkou, bramborové krokety omáčka ze zakysané smetany a čerstvých bylin (1,3,7,8,9) 93,-
120g Žampionový guláš s vepřovým masem, mexickými fazolemi zdobený pečenou cibulkou a čerstvým křenem, opečená bageta (1,3,7,8,11) 89,-
120g Smažený sýr po pastýřsku (v těstíčku) plněný šunkou, vařený nový brambor, tatarská omáčka (1,3,7,9) 89,-

Pátek 22.7.

0,33l Slepičí vývar s masem, pežitkou a tyrolským knedlíčkem (1,3,7,8,9) 23,-
160g Pečené kachní stehno na černém pivu, dušené červené zelí s jablky a brusinkami variace knedlíku (bramborový/houskový) (1,3,7,8,9) 96,-
250/120g Zapečené bramborové plátky s vepřovým masem v sýrovém bešamelu s lahůdkovou šalotkou a sýrem gouda, zahradnický salát (1,3,7,8) 89,-
130g Kuřecí prsíčko plněné grilovanou cuketou přelité omáčkou z výpeku, dušená rýže (1,3,7,9,12) 87,-