Menu týdne 21.4.-25.4.2025 |
|
Středa 23.4. |
|
0,3l DRŮBEŽÍ VÝVAR s MASEM, NUDLEMI a ZELENINOU (1,3,7,9) | 45,- |
150g ŠPALÍČEK z VEPŘOVÉ PANENKY na GRILU,. fazolové lusky na slanině, kukuřičný klas, pečené brambory s bylinkami (1,3,7,9) | 165,- |
150g GRILOVANÝ KOZÍ SÝR MEDEM a VLAŠSKÝMI OŘECHY na variaci salátu s mladým špenátem, CARPACCIO z červené řepy, balzamiková redukce, opečený toast, zdobené plátky ředkviček (1,3,7,9) | 159,- |
150g SMAŽENÉ HLAVIČKY KVĚTÁKU, vařené kostičky brambor s pažitkou, tatarská omáčka (1,3,7,9) | 159,- |
150g ,,ENCHILADAS de POLLO,, velká pšeničná tortilla plněná grilovanými kuřecími nudličkami a restovanou středomořskou zeleninou v naší rajčatové omáčce, zapečená pod mexickými salzami Verde a Rojo, fresh salátek, zakysaná smetana (1,3,7,9) | 179,- |
150g (1,3,7,9) | 179,- |
Čtvrtek 24.4. |
|
0,3l CHŘESTOVÝ KRÉM s PARMAZÁNOVÝMI KRUTÓNY (1,3,7,9) | 55,- |
150g FILET LOSOSA, holanská omáčka, mladé brambůrky na másle zdobené pažitkou (1,3,7,9) | 175,- |
150g KUŘECÍ KOTLÍK s RESTOVANÝMI ŽAMPIONY, KUKUŘICÍ a cibulkou na restovaném bramboru, zapečený v sýrové omáčce (1,3,7,9) | 159,- |
150g ,,MAMINČINO KUŘE,, pečená kuřecí čtvrtka na těstovinách s drůbežími jatýrky a výpekovým sosem (1,3,7,9,) | 159,- |
150g ,, ,, (1,3,7,9) | 179,- |
150g (1,3,7,9) | 179,- |
Pátek 25.4. |
|
0.3l KACHNÍ KALDOUN s NUDLEMI (1,3,7,9) | 45,- |
150g FLANK STEAK na RESTOVANÝCH FAVA FAZOLÍCH s PANCETTOU, pečené grenaille (1,3,7,9) | 175,- |
150g KUŘECÍ PRSO na VAJEČNÝCH NUDLÍCH s restovanou zeleninou v Hoisin omáčce (1,3,7,9) | 159,- |
160g GRATINOVANÉ ŽAMPIÓNY plněné KUŘECÍM MASEM ve smetanové omáčce s kořenovou zeleninou, zapečené pod sýrovým bešamelem, zeleninový kuskus (1,3,7,9) | 159,- |
150g ,,CHILLI con CARNE,, z HOVĚZÍHO mletého masa, barevných fazolí, v tomatové jemně pikantní salze, rozpečený PITA chléb (1,3,7,9) | 179,- |
150g (1,3,7,9) | 189,- |
K obědu nabízíme zvýhodněný ,, TOČENÝ BIRELL POMELO GREP 0,2L … 25,- |