Menu týdne 23.- 27.1.2016 |
|
| 140g ,, GRILOVANÉ FILET Z LOSOSA NA LIMETKOVÉ OMÁČCE s vůní rozmarýnu, limetková omáčka, mačkaný máslový brambor (1,3,7,8,9,11) | 139,- |
Pondělí 23.1. |
|
| 0.33l STAROČESKÁ ČESNEKOVÁ POLÉVKA S BRAMBOREM A UZENÝM SÝREM (1,7,8,9) | 25,- |
| 130g GRILOVANÝ MEDAILÓNKY Z VEPŘOVÉ KOTLETKY naložené v koření Gyros, bramborové hranolky, tzatziky salátek (1,6,11,12) | 105,- |
| 130g PARMAZÁNOVÝ KOTLÍK S NUDLIČKAMI KUŘECÍCH PRSÍČEK, růžičkami brokolice na opečeném bramboru, zapečené se smetanou a sýrem (1,6,7,8) | 99,- |
| 240g ,,FLAUTAS de POLLO SPINACI“ rolovaná a usmažená pšeničná placka plněná trhaným kuřecím masem, špenátem a mozzarelou, posazená na míchaných listech salátu s čerstvou zeleninou zdobené zakysanou smetanou a balkánským sýrem (1,6,11,12) | 115,- |
| 120g KRŮTÍ NUDLIČKY NALOŽENÉ V HOŘČIČNÉ MARINÁDĚ servírované na listovém salátu s kuskusem a čerstvou zeleninou, zdobené parmazánem (1,6,7,8) | 96,- |
Úterý 24.1. |
|
| 0,33l Bramborová polévka s uzeninou (1,7,8,9) | 25,- |
| 130g ,,MIX STEAK“ variace grilovaných mas (kuřecí prsíčko, vepřová panenky, klobása) s mačkaným cibulovým bramborem, česnekový dip (1,3,6,7,8) | 105,- |
| 130g POMALU PEČENÉ VEPŘOVÉ VÝPEČEKY Z VEPŘOVÉ PLECE A KRKOVIČKY, dušené červené zelí, bramborový knedlík (1,3,7,12) | 99,- |
| 240g ,,FLAUTAS de POLLO SPINACI“ rolovaná a usmažená pšeničná placka plněná trhaným kuřecím masem, špenátem a mozzarelou, posazená na míchaných listech salátu s čerstvou zeleninou zdobené zakysanou smetanou a balkánským sýrem (1,6,11,12) | 115,- |
| 130g Kuřecí prsíčko naložené v curry jogurtu, posazené na těstovinách Tagliatelle s tomaty, paprikou a lilkem, ochucené bazalkovým pestem (1,3,7) | 98,- |
Středa 25.1. |
|
| 0,33l FRANCOUZSKÁ CIBULOVÁ POLÉVKA S PARMAZÁNOVÝM TOUSTEM (1,3,7,8,9,11) | 25,- |
| 130g VEPŘOVÝ STEAK MARINOVANÝ V MEXICKÉM KOŘENÍ na restovaných fazolových luscích na slanině a pečeném česneku, bramborové krokety sypané celerovou solí (1,3,7,12) | 105,- |
| 130g KUŘECÍ MEDAILÓNKY NA MOŘSKÉ SOLI S POŠÍROVANOU BROKOLICÍ a HOLANDSKOU OMÁČKOU s vůní bílého vína, dušená rýže (1,3,7,9,10,12) | 99,- |
| 240g ,,FLAUTAS de POLLO SPINACI“ rolovaná a usmažená pšeničná placka plněná trhaným kuřecím masem, špenátem a mozzarelou, posazená na míchaných listech salátu s čerstvou zeleninou zdobené zakysanou smetanou a balkánským sýrem (1,6,11,12) | 115,- |
| 240g PLNĚNÉ BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY UZENÝM MASEM posazené na dušeném špenátu, zdobené škvařenou cibulkou (1,7,8,9,11) | 96,- |
Čtvrtek 26.1. |
|
| 0,33l ČOČKOVÁ POLÉVKA S ČERVENÉ ČOČKY S DRŮBEŽÍMI PÁRKY (1,3,7,9) | 25,- |
| 130g GRILOVANÝ ŠPALÍČEK Z VEPŘOVÉ PANENKY POSAZENÝ NA BRAMBOROVÝCH ROSTECH, horká čedarová omáčka (1,3,7,9,10) | 105,- |
| 130g PEČENÁ VEPŘOVÁ PLEC NA ŽAMPIONECH A SLANINĚ, dušená rýže s hráškem (1,3,7,12) | 99,- |
| 240g ,,FLAUTAS de POLLO SPINACI“ rolovaná a usmažená pšeničná placka plněná trhaným kuřecím masem, špenátem a mozzarelou, posazená na míchaných listech salátu s čerstvou zeleninou zdobené zakysanou smetanou a balkánským sýrem (1,6,11,12) | 115,- |
| 240g PIKANTNÍ ,, BOLOGNESE BUCATINY“ mleté maso s česnekem, cibulkou v tomatové omáčce, sypané strouhaným parmazánem (1,3,7,12) | 96,- |
Pátek 27.1. |
|
| 0,33l HOVĚZÍ VÝVAR S MASEM, PEČENOU RÝŽÍ A NUDLIČKAMI KAPUSTY (1,3,7,9) | 25,- |
| 130g GRATINOVANÝ KUŘECÍ FILET S TOMATY A HERMELÍNEM, POSAZENÝ na opečeném pita chlebu, zelný salátek ,,coleslaw“ (1,3,7,8,9,10) | 105,- |
| 130g GRILOVANÁ KRKOVICE s CIBULÍ, BERANÍMI ROHY A SLANINOU NA mačkaném bramboru s majoránkou, marinovaný salát z čínského zelí (1,6,12) | 99,- |
| 240g ,,FLAUTAS de POLLO SPINACI“ rolovaná a usmažená pšeničná placka plněná trhaným kuřecím masem, špenátem a mozzarelou, posazená na míchaných listech salátu s čerstvou zeleninou zdobené zakysanou smetanou a balkánským sýrem (1,6,11,12) | 115,- |
| 160g SEKANÁ PEČENĚ Z MLETÉHO VEPŘOVÉHO MASA provoněná rozmarýnem, omáčka ze silného výpeku, bramborová kaše, kyselé okurky (1,3,7,12) | 96,- |