Týdenní menu

Menu týdne 10.11.-14.11.2025

Pondělí 10.11.

0,3l BATÁTOVÝ KRÉM zdobený karotkou, krutóny z bílého pečiva (1,3,7,9) 45,-
150g PANENSKÉ MEDAILÓNKY, pepřová omáčka s kapkou brandy a smetany, pečený americký brambor (1,3.7,9) 165,-
150g ,,ONDRÁŠ,, KUŘECÍ PRSÍČKO v BRAMBORÁKOVÉM TĚSTÍČKU, zelný salát s koprem (1,3,7,9) 159-
150g RESTOVANÉ BRAMBOROVÉ NOČKY s TRHANÝM VEPŘOVÝM MASEM a zelím, zdobené šlehanou brynzou (1,3,7,9) 159,-
150g ,,CHILLI con CARNE,, ze sekaného míchaného masa, fazolí a kukuřice v tomatové salse, kopeček mexické rýže, pšeničná tortilla (1,3,7,9) 189,-
330g DO ZLATOVA PEČENÉ KACHNÍ STEHNO se špekovým knedlíkem a opečenými bramborovými špalíčky na sádle, červené zelí, silný výpekový sos (1,3,7,9) 249,-

Úterý 11.11.

0,3l KUŘECÍ KALDOUN s nudlemi (1,3,7,9) 49,-
150g ,,SVATOMARTINSKÝ BURGER,, s TRHANÝM VEPŘOVÝM MASEM, pomerančovo/brusinkovou mayo, čalamáda z červeného zelí a cibule, chipsy slaniny, obložen pečeným bramborem, slaninová mayo (1,3,7,9) 189,-
220g DÝŇOVÉ RIZOTO s HOBLINKAMI PARMAZÁNU s FILÍROVANÝM KRŮTÍM PRSEM upraveným metodou sous-vide (1,3,7,9) 159,-
150g VEPŘOVÝ ŠPÍZ proložený cibulkou a slaninou, slaninová omáčka, mačkaný brambor s cibulkou 159,-
150g ,,BURITTOS de CEDRO,, pečená pšeničná tortilla plněná, mexickou rýží, fazolovým krémem, trhaným vepřovým masem v Achio marinádě se sýry čedar a balkánský sýr, litá kysanou smetanou, fresh salátek 189,-
330g DO ZLATOVA PEČENÉ KACHNÍ STEHNO se špekovým knedlíkem a opečenými bramborovými špalíčky na sádle, červené zelí, silný výpekový sos (1,3,7,9) 249,-

Středa 12.11.

0,3l HRÁŠKOVÁ POLÉVKA s linkou kysané smetany a mátového oleje (1,3,7,9) 45,-
150g FILÍROVANÉ KRŮTÍ PRSÍČKO UPRAVENÉ DO RŮŽOVA posazené na PODZIMNÍM SALÁTU z pečené dýně, brambor a řepy, balkánský sýr, rukola(1,3,7,9) 165,-
150g ,, SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK ,,GORDON BLUE,, plněný dušenou šunkou a sýrem gouda, šlehaná bramborová kaše, okurkový salátek na smetaně (1,3,7,9) 159,-
160g GRILOVANÝ STEAK z KRKOVIČKY v pivní marinádě, smažená cibulka, pivní omáčka, mačkaný brambor s cibulkou (1,3,7,9,) 159,-
150g ,,EMPANADA de SPINACHI,, trhané KUŘECÍ PRSO, listový špenát ve smetanové omáčce, mix sýrů, lité koriandrovou smetanou, listový salátek s mexickým zobáčkem (1,3,7,9) 189,-
150g DO ZLATOVA PEČENÉ KACHNÍ STEHNO se špekovým knedlíkem a bramborovými špalíčky na sádle, červené zelí, silný výpekový sos (1,3,7,9) 249,-

Čtvrtek 13.11.

0.3l KVĚTÁKOVÁ KRÉMOVÁ POLÉVKA s KOKOSOVÝM MLÉKEM a ZÁZVOREM (1,3,7,9) 45,-
150g FILÍROVANÝ FLANK STEAK na VIŠŇOVO/CIBULOVÉM ČATNÍ, pečené lahůdkové brambory na mořské soli, omáčka z koňaku (1,3,7,9) 185,-
220g ,,LOSOSOVÉ LASAGNE,, proložené smetanovým listovým špenátem, zapečené pod sýrovým bešamelem, polníčkový salát (1,3,4,7,9) 165,-
100g SMAŽENÁ GOUDA plněná ŠUNKOU, vařený brambor, naše tatarská omáčka, šopský salátek (1,3,7,9) 159,-
150g ,,FAJITA z VEPŘOVÉ PANENKY,, s proužky barevné papriky a cibule, zdobené kysanou smetanou a koriandrem, mexická rýže, pšeničná tortilla (1,3,7,9) 189,-
150g DO ZLATOVA PEČENÉ KACHNÍ STEHNO se špekovým knedlíkem a bramborovými špalíčky na sádle, červené zelí, silný výpekový sos (1,3,7,9) 249,-

Pátek 14.11.

0.3l KULAJDA s VAJÍČKEM a BRAMBOREM (1,3,7,9) 45,-
150g VEPŘOVÁ PANENKA v PARMSKÉ ŠUNCE s lanýžovou faší, mandlové krokety, demi glace (1,3,7,9) 165,-
150g ,,VEPŘOVÝ KOTLÍK,, grilované nudličky vepřového masa s restovaným bramborem, cibulkou, Chorizo salámem a žampiony, zapečený ve smetanovo/sýrové omáčce (1,3,7,9) 159,-
150g ITALSKÉ RIZOTO se sušenými rajčaty, FILÍROVANÉ KRŮTÍ PRSO, hoblinky parmazánu (1,3,7,9) 159,-
150g ,,CHIMICHANGAS de RES,, trhané hovězí maso, mexická rýže, fazole, sýry čedar a mozzarella, smažené v pšeničné tortille, limetková smetana, fresh salátek (1,3,7,9) 185,-
150g DO ZLATOVA PEČENÉ KACHNÍ STEHNO se špekovým knedlíkem a bramborovými špalíčky na sádle, červené zelí, silný výpekový sos (1,3,7,9) 249,-

K obědu nabízíme zvýhodněný ,, TOČENÝ BIRELL POMELO GREP 0,2L … 25,-