Týdenní menu

Menu týdne 12. – 16.2.2018

150g ,, FILÍROVANÁ URUGUAYSKÁ HOVĚZÍ VÝZRÁLÁ KÝTA,, provoněná čerstvě drceným pepřem a mořskou solí s PEPŘOVOU OMÁČKOU ZJEMNĚNOU SMETANOU a provoněnou bílým vínem, OPÉKANÉ ZÁMECKÉ BRAMBŮRKY, (1,3,7,8,9,10,11) 149,-

Pondělí 12.2.2018

0,33l DRŮBEŽÍ VÝVAR S MASEM a BYLINKOVÝM KÁPÁNÍM (1,3,7,8,9) 28,-
130g SMAŽENÉ KRŮTÍ MEDAIÓNKY v SEZAMOVÉ STROUHANCE, bramborové pyré se smetanou a listovým špenátem (1,3,7,14) 109,-
130g PEČENÁ VEPŘOVÁ ROLÁDKA z KOTLETKY plněná suchým saláme a sýrem litá výpekovou omáčkou, bramborové hranolky (1,3,4,,5,7,12) 105,-
240g ,,QUESADILLAS de POLLO SPINACHI,, pšeničná tortila plněná jemně trhaným kuřecím masem v BBQ marinádě s zauzenou paprikou, kukuřicí a šalotkou s míchanými sýry, litá smetanou (1,6,7,8,9,12) 129,-
130g HRACHOVÁ KAŠE s grilovanou UZENOU KRKOVIČKOU a volským okem, litá smaženou cibulkou (1,2,3,6,7,8,9,12) 99,-
V PONDĚLÍ 12.2. otevřeno do 16.00 z TECHNICKÝCH DŮVODŮ. DĚKUJEME 0,-

Úterý 13.2.

0,33l ČESNEKOVÁ KRÉMOVÁ POLÉVKA s PÓRKEM a OPEČENOU MÁSLOVOU HOUSKOU (1,6,7,8,9,12) 28,-
130g STEAK z VEPŘOVÉ KRKOVICE na JEMNĚ PIKANTNÍCH FAZOLÍCH s bramborovými plátky (1,3,7,9,10) 109,-
130g KUŘECÍ NUDLIČKY na INDICKÉM KARI s RESTOVANÝMI HLAVIČKAMI ŽAMPIONŮ zjemněná smetanou, dušená Havajská rýže (1,3,7,10,14) 109,-
240g ,,QUESADILLAS de POLLO SPINACHI,, pšeničná tortila plněná jemně trhaným kuřecím masem v BBQ marinádě s zauzenou paprikou, kukuřicí a šalotkou s míchanými sýry, litá smetanou (1,6,7,8,9,12) 129,-
230g GRILOVANÉ KUŘECÍ MEDAILÓNKY v JOGURTU a BYLINKÁCH posazené na teplém kuskusovém salátu, obloženém listovým salátem a čerstvou zeleninou (1,3,6,7,8,9,10,12) 99,-

Středa 14.2.

0,33l SILNÝ HOVĚZÍ VÝVAR z ŽEBER s masem a nudlemi, doplěný o kořenou zeleninu (1,3,7,8,9) 28,-
130g PLNĚNÁ RŮTÍ PRSA ŠUNKOU a SÝREM EIDAM s omáčkou z černého piva a rozmarýnu, bramborové krokety (1,4,6,7,8,9,12) 109,-
130g KOPROVÁ OMÁČKA s HOVĚZÍM MASEM a VAJÍČKEM, vařený brambor (1,4,6,7,8,9,12) 105,-
240g ,,QUESADILLAS de POLLO SPINACHI,, pšeničná tortila plněná jemně trhaným kuřecím masem v BBQ marinádě s zauzenou paprikou, kukuřicí a šalotkou s míchanými sýry, litá smetanou (1,6,7,8,9,12) 129,-
130g GRATINOVANÝ HERMELÍN na BRAMBOROVÝCH PLACIČKÁCH sypaný praženou anlickou slaninou, posazený na trhaných listech salátu, brusinková omáčka (1,3,4,7,12,14) 99,-

Čtvrtek 15.2.

0,33l ŠUMAVSKÁ KULAJDA s BRAMBOREM a ČERSTVÝM KOPREM (1,3,7,8,9) 28,-
130g GRILOVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA na zadělávaných fazolových luscích se slaninou, pečený americký brambor (1,4,6,7,8,9,12) 115,-
230g ,,MAMINČINO KUŘE,, pečené kuřecí stehno na těstovinách s drůbežími jatýrky a cibulkou (1,3,6,7,8,9,12) 105,-
240g ,,QUESADILLAS de POLLO SPINACHI,, pšeničná tortila plněná jemně trhaným kuřecím masem v BBQ marinádě s zauzenou paprikou, kukuřicí a šalotkou s míchanými sýry, litá smetanou (1,6,7,8,9,12) 129,-
160g SMAŽENÁ VINNÁ KLOBÁSA na BRAMBOROVÉ KAŠI litá máslem, kyselé okurky (1,4,6,7,8,9,12) 99,-

Pátek 16.2.

0,33l LOSOSOVÝ KRÉM zdobený linou smetany (1,3,7,8,9) 28,-
130g GRILOVANÉ KUŘECÍ PRSO lité hříbkovou omáčkou s mačkaným máslovým bramborem s cibulkou (1,6,7,8,9,12) 109,-
230g CHLUPATÉ BRAMBORVÉ KNEDLÍKY míchané s UZENÝM MASEM a KYSANÝM ZELÍM, zdobené vídeňskou cibulkou (1,4,6,7,8,9,12) 105,-
240g ,,QUESADILLAS de POLLO SPINACHI,, pšeničná tortila plněná jemně trhaným kuřecím masem v BBQ marinádě s zauzenou paprikou, kukuřicí a šalotkou s míchanými sýry, litá smetanou (1,6,7,8,9,12) 129,-
230g ŠPAGETY ,,CARBONÁRA,, s restovanou italskou panchetou, česnekem a vajíčkem, sypané sýrem parmazánového typu (1,6,7,8,9,12) 105,-