Týdenní menu

Menu týdne 19. – 23.2.2018

400g MARINOVANÁ VEPŘOVÁ ŽEBRA v česnekové soli a kmínu PEČENÁ NA ČERNÉM PIVU a KOŘENOVÉ ZELENINĚ, rozpečená čtvrtka chleba, česneková omáčka (1,3,7,8,9,10,11) 155,-

Pondělí 19.2.2018

0,33l ČESNEKOVÁ POLÉVKA sE ŠUNKOU A SÝREM, FRITOVANÉ CHLEBOVÉ NUDLIČKY (1,3,7,8,9) 28,-
130g KUŘECÍ MEDAILÓNKY POSAZENÉ na ITALSKÝCH TĚSTOVINÁCH s CHERRY RAJČÁTKY, LISTOVÝM ŠPENÁTEM A BYLINKAMI, sypané sýrem parmazánového typu (1,3,7,14) 109,-
130g GRILOVANÁ MASOVÁ VARIACE z KUŘECÍHO PRSÍČKA, KRŮTÍHO PRSA a VEPŘOVÉ KOTLETY zdobené slaninovým chipsem, citrónová majonéza, farmářské bramborové hranolky (1,3,4,,5,7,12) 105,-
240g ,,FLAUTAS de POLLO,, kuřecí píšťaly z pšeničné tortilly plněné anglickou slaninou a cukrovou kukuřicí posazené na listech salátu, sypané balkánským sýrem a sekanými rajčaty s paprikami (1,6,7,8,9,12) 129,-
330g ,,KUŘECÍ ŘÍZEK ONDRÁŠ,, kuřecí prsíčko balené do bramboráku se zelným salátkem (1,2,3,6,7,8,9,12) 99,-

Úterý 20.2.

0,33l HOUBOVÁ POLÉVKA z HLÍVY USTŘIČNÉ, LESNÍCH HUB a ŽAMPIONŮ (1,6,7,8,9,12) 28,-
130g SMAŽENÉ ŘÍZEČKY z VEPŘOVÉ PANENKY a KUŘECÍHO PRSÍČKA na bramborovo / karotkovém pyré lité máslovou omáčkou s cibulkou (1,3,7,9,10) 109,-
130g PLZEŇSKÝ HOVĚZÍ GULÁŠ zdobený červenou cibulkou a čerstvě strouhaným křenem, houskový knedlík (1,3,7,10,14) 105,-
240g ,,FLAUTAS de POLLO,, kuřecí píšťaly z pšeničné tortilly plněné anglickou slaninou a cukrovou kukuřicí posazené na listech salátu, sypané balkánským sýrem a sekanými rajčaty s paprikami (1,6,7,8,9,12) 129,-
130g KRŮTÍ NUDLIČKY v JEMNÉ KARI OMÁČCE s KOKOSOVÝM MLÉKEM, ŠUMIVÝM VÍNEM a cibulkou, pečená rýže (1,3,6,7,8,9,10,12) 99,-

Středa 21.2.

0,33l HRACHOVÁ POLÉVKA s OPEČENOU HOUSKOU na vepřovém sádle (1,3,7,8,9) 28,-
130g GRILOVANÁ SEDLÁCKÁ KRKOVICE MARINOVANÁ v ČERNÉM PIVU, DRCENÉM KMÍNU a ČESNEKU, cibulové brambůrky, grilovací omáčka (1,4,6,7,8,9,12) 109,-
130g PLNĚNÉ BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY UZENÝM MASEM s CIBULKOU na dušeném špenátu, zdobené smaženou cibulkou (1,4,6,7,8,9,12) 105,-
240g ,,FLAUTAS de POLLO,, kuřecí píšťaly z pšeničné tortilly plněné anglickou slaninou a cukrovou kukuřicí posazené na listech salátu, sypané balkánským sýrem a sekanými rajčaty s paprikami (1,6,7,8,9,12) 129,-
230g ,, ŠPAGETY AGLIO OLIO trochu jinak,, špagety s plátky pečeného česneku, nudličkami kuřecího prsíčka a sušených rajčat, sypané sýrem parmazánového typu (1,3,4,7,12,14) 99,-

Čtvrtek 22.2.

0,33l HRSTKOVÁ POLÉVKA (1,3,7,8,9) 28,-
130g GRATINOVANÝ KRŮTÍ STEAK se ŠUNKOU, CUKETOU pod ŠLEHANOU LUČINOU s BYLINKAMI, steakové hranolky, bylinková omáčka (1,4,6,7,8,9,12) 109,-
100g SMAŽENÁ VARIACE SÝRŮ ( eidam, uzený sýr, hermelín) v pšeničné strouhance, petrželový brambor, naše tatarská omáčka (1,3,6,7,8,9,12) 105,-
240g ,,FLAUTAS de POLLO,, kuřecí píšťaly z pšeničné tortilly plněné anglickou slaninou a cukrovou kukuřicí posazené na listech salátu, sypané balkánským sýrem a sekanými rajčaty s paprikami (1,6,7,8,9,12) 129,-
220g ZAPEČENÉ TĚSTOVINOVÉ ŠPECLE s VEPŘOVÝM MASEM v krémové smetaně s modrým sýrem a mozzarellou (1,4,6,7,8,9,12) 99,-

Pátek 23.2.

0,33l BRAMBOROVÁ KRÉMOVÁ POLÉVKA zdobená smaženou karotkou (1,3,7,8,9) 28,-
130g POMALU PEČENÝ GYROS z VEPŘOVÉ PLECE krájený na tenké plátky, opečený brambor sypaný grilovacím kořením, tzatziky dip (1,6,7,8,9,12) 109,-
130g GRILOVANÉ KUŘECÍ MEDAILÓNKY provoněné čerstvým rozmarýnem, posazené na CUKROVÉ KUKUŘICI, dušený bazalkový kuskus, máslová omáčka (1,4,6,7,8,9,12) 105,-
240g ,,FLAUTAS de POLLO,, kuřecí píšťaly z pšeničné tortilly plněné anglickou slaninou a cukrovou kukuřicí posazené na listech salátu, sypané balkánským sýrem a sekanými rajčaty s paprikami (1,6,7,8,9,12) 129,-
160g SEKANÁ PEČENĚ na SLANINĚ, mačkaný smetanový brambor, dip z hrubozrné hořčice (1,6,7,8,9,12) 99,-