Týdenní menu

Menu týdne 17.2.- 21.2.2020

150g ,, HOVĚZÍ BURGER z HOVĚZÍHO KRKU,, plněný v NAŠÍ ČERNÉ SEZAMOVÉ BULCE, proložený anglickou slaninou , ledovým salátem, marinovanou cibulovou marmeládou a tomaty, zapečený sýrem čedar, bramborové a batátové vlnky (1,3,7,8 ) 159,-
220g TVAROHOVÉ TAŠTIČKY, plněné POVIDLY a TVAROHEM, lité skořicovým máslem, šlehaný sladký tvaroh (1,3,7) 105,-

Pondělí 17.2.

0,33l HRSTKOVÁ POLÉVKA s párkem (1,7,8,9) 29,-
130g BRAMBOROVÉ NOKY s VARIACÍ MAS VEPŘOVÉ PANENKY a PARMSKÉ ŠUNKY v provensálské omáčce, servírované v pánvičce se sýrem mozzarella (1,3,7) 115,-
130g KRŮTÍ FILET ,,sous-vide,, na tyrolské soli a čerstvém rozmarýnu, litý vinnou omáčkou, bramborové košíčky plněné šlehaným tvarohem s lučinou a bylinkami (1,3,7) 109,-
220g/130g ,,EMPANADA de MIXTA,, zprudka zapečená pšeničná tortilla, plněná KUŘECÍM a VEPŘOVÝM TRHANÝM MASEM, marinovaným v mexickém koření a mozzarellou, zapečená slunečnicovými semínky a sezamem, litá citronovou smetanou (1,3,7,8,11) 139,-
140g STEAK z VEPŘOVÉ KRKOVICE na drceném pepři, bramborové MC hranolky, grilovací omáčka z jogurtu a majonézy (1,7,8,9) 109,-

Úterý 18.2.

0,33l HRÁŠKOVÝ KRÉM s opečenou italskou pancettou (1,3,7,9) 29,-
130g JELENÍ RAGÚ, pomalu dušené v červeném víně a jalovci, zdobené brusinkovou smetanou na RESTOVANÝCH ŠPECLÍCH s cibulkou a uzeným špekem (1,3,7,9) 125,-
130g GRILOVANÁ KOTLETKA na mačkaném bramboru s pečenou cibulkou, LIŠKOVÁ OMÁČKA se žampiony (1,3,7,8,9) 115,-
220g/130g ,,EMPANADA de MIXTA,, zprudka zapečená pšeničná tortilla, plněná KUŘECÍM a VEPŘOVÝM TRHANÝM MASEM, marinovaným v mexickém koření a mozzarellou, zapečená slunečnicovými semínky a sezamem, litá citronovou smetanou (1,3,7,8,11) 139,-
100g FRITOVANÝ HERMELÍN, špikovaný SUCHÝM SALÁMEM, balený v chorizo strouhance, bramborové kostičky, tatarská omáčka s kapary (1,3,7) 109,-

Středa 19.2.

0,33l HOVĚZÍ VÝVAR s masem a těstovinou (1,3,7,9) 29,-
130g Zprudka OPEČENÁ VEPŘOVÁ PANENKA, upravená metodou ,,sous-vide,, litá čedarovou omáčkou, mačkaný máslový brambor s anglickou slaninou a pečenou cibulkou (1,3,7) 115,-
210g BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY, plněné UZENÝM MASEM, posazené na bílém dušeném zelí se škvařenou slaninou, vídeňská cibulka (1,7,8,9) 109,-
220g/130g ,,EMPANADA de MIXTA,, zprudka zapečená pšeničná tortilla, plněná KUŘECÍM a VEPŘOVÝM TRHANÝM MASEM, marinovaným v mexickém koření a mozzarellou, zapečená slunečnicovými semínky a sezamem, litá citronovou smetanou (1,3,7,8,11) 139,-
130g KUŘECÍ SOTÉ, pečené v kořenové zelenině s čerstvou šalvějí, zakáplé kapkou smetany, provoněné uzenou vodou, hrášková rýže (1,3,7,8,9) 109,-

Čtvrtek 20.2.

0,33l ŽAMPIONOVÁ POLÉVKA se smaženým hráškem (1,3,7) 29,-
130g FILET OKOUNA NILSKÉHO , gratinovaný PLÁTKY RAJČAT s BYLINKOVOU KRUSTOU, bramborovo-hráškové pyré (1,4,7) 119,-
130g MAĎARSKÝ GULÁŠ, lehce pikantní, posazený na BRAMBORÁČCÍCH, zdobený červenou cibulkou a Jalapenos papričkou (1,3,7,9,10) 109,-
220g/130g ,,EMPANADA de MIXTA,, zprudka zapečená pšeničná tortilla, plněná KUŘECÍM a VEPŘOVÝM TRHANÝM MASEM, marinovaným v mexickém koření a mozzarellou, zapečená slunečnicovými semínky a sezamem, litá citronovou smetanou (1,3,7,8,11) 139,-
130g GRILOVANÝ VEPŘOVÝ STEAK s PEČENÝM HŘEBÍNKEM ANGLICKÉ SLANINY a SÁZENÝM VAJÍČKEM, bramborové MC hranolky, česnekový dresink (1,3,7,9) 109,-

Pátek 21.2.

0,33l FRANKFURTSKÁ POLÉVKA s uzeným masem a bramborem (1,3,7,9) 29,-
130g KACHNÍ PRSO na MEDU a POMERANČÍCH, upravené metodou ,,sous-vide,, silná OMÁČKA z PORTSKÉHO VÍNA, bramborové pyré (1,7,9) 125,-
130g FRITOVANÉ KUŘECÍ MEDAILONKY, posazené na ODLEHČENÉM BRAMBOROVÉM SALÁTU s kořenovou zeleninou (1,3,7,9) 115,-
220g/130g ,,EMPANADA de MIXTA,, zprudka zapečená pšeničná tortilla, plněná KUŘECÍM a VEPŘOVÝM TRHANÝM MASEM, marinovaným v mexickém koření a mozzarellou, zapečená slunečnicovými semínky a sezamem, litá citronovou smetanou (1,3,7,8,11) 139,-
130g PYTLÁCKÁ MASOVÁ SMĚS z VEPŘOVÉHO MASA s KLOBÁSOU, cibulkou a žampiony, dušená rýže s majoránkou (1,3,7,9) 109,-