Týdenní menu

Menu týdne 24.2.- 28.2.2020

150g STEAK z VYZRÁLÉHO HOVĚZÍHO RUMP STEAKU, domácí pečené americké brambory, LANÝŽOVÁ OMÁČKA (1,3,7) 159,-
140g Smažená variace VEPŘOVÝCH ŘÍZKŮ z PANENKY a KRKOVIČKY, balená v pšeničné strouhance s cornflakes, odlehčený bramborový salát s kořenovou zeleninou (1,3,7,9) 125,-

Pondělí 24.2.

0,33l SLEPIČÍ VÝVAR s pórem a masem, celerové nudličky (1,7,8,9) 29,-
130g VEPŘOVÁ PANENKA, plněná ČERNOU OLIVOU, teplá SÝROVÁ OMÁČKA, bramborové hranolky (1,3,7) 115,-
130g PEČENÁ KRŮTÍ ROLÁDA, plněná MASOVOU SMĚSÍ, servírovaná na bramborové kaši, kyselé okurky (1,3,7,10) 109,-
220g ,,EMPANADA de POLLO SPINACHI,, zagratinovaná špenátová tortilla, plněná grilovanými NUDLIČKAMI KUŘECÍHO PRSÍČKA, listovým špenátem, kukuřicí, cibulkou a balkánským sýrem (1,3,7,8) 139,-
140g ITALSKÉ TĚSTOVINY ,,FARFALLE AMATRICIANA,, s restovanou PARMSKOU ŠUNKOU v rajčatové omáčce s kapkou smetany, sypané parmezánem (1,3,7,9) 109,-

Úterý 25.2.

0,33l KVĚTÁKOVÁ KRÉMOVÁ POLÉVKA s opečeným toastem (1,3,7,9) 29,-
130g HOVĚZÍ ,,CHILLI con CARNE,, s nudličkami HOVĚZÍHO MASA s barevnou fazolí, paprikou a cibulkou, provoněné čerstvě sekaným koriandrem, sýrový opečený pita chléb (1,3,7,8) 119,-
130g GRILOVANÉ KUŘECÍ PRSÍČKO ve steakové marinádě, posazené na FAZOLKÁCH na smetaně s USA hořčicí, vařený petrželkový brambor (1,7,8,10) 109,-
220g ,,EMPANADA de POLLO SPINACHI,, zagratinovaná špenátová tortilla, plněná grilovanými NUDLIČKAMI KUŘECÍHO PRSÍČKA, listovým špenátem, kukuřicí, cibulkou a balkánským sýrem (1,3,7,8) 139,-
100g GRATINOVANÝ HERMELÍN se ŠUNKOU na bramborových placičkách, brusinkový dip, čerstvá zelenina (1,3,7) 109,-

Středa 26.2.

0,33l HOVĚZÍ VÝVAR s vaječnou sedlinou a mladým hráškem (1,3,7,9) 29,-
220g ,,LOSOSOVÉ LASAGNE,, pečené ve smetanovo-rajčatovém základu s kukuřicí, parmezán (1,3,7) 119,-
130g PEČENÝ VEPŘOVÝ STEAK v cibulové krustě s uzeninou a vejci, mačkaný brambor s pečenou cibulkou (1,3,7,9) 113,-
220g ,,EMPANADA de POLLO SPINACHI,, zagratinovaná špenátová tortilla, plněná grilovanými NUDLIČKAMI KUŘECÍHO PRSÍČKA, listovým špenátem, kukuřicí, cibulkou a balkánským sýrem (1,3,7,8) 139,-
200g/150g DUŠENÁ ČOČKA na KYSELO s GRILOVANOU KLOBÁSOU a UZENÝM MASEM, sázené vejce, litá smaženou cibulkou (1,3,7) 109,-

Čtvrtek 27.2.

0,33l DÝŇOVÝ KRÉM se zázvorem a smetanou, parmezánový toast (1,3,7) 29,-
130g Grilovaná KUŘECÍ KAPSA, plněná CAMEMBERTEM a SUŠENOU BRUSINKOU, steakové hranolky, brusinková majonéza (1,3,7) 115,-
130g VEPŘOVÉ VÝPEČKY, dušený LISTOVÝ ŠPENÁT, opečené bramborové špalíčky na sádle (1,3,7,9) 113,-
220g ,,EMPANADA de POLLO SPINACHI,, zagratinovaná špenátová tortilla, plněná grilovanými NUDLIČKAMI KUŘECÍHO PRSÍČKA, listovým špenátem, kukuřicí, cibulkou a balkánským sýrem (1,3,7,8) 139,-
150g HOLANDSKÝ ŘÍZEK z KUŘECÍHO MASA, provoněný sýrem čedar a čerstvou majoránkou, bramborová kaše, rajčatový salátek s cibulkou (1,3,7) 109,-

Pátek 28.2.

0,33l POLÉVKA z CHLEBOVÉHO KVÁSKU s jidášovým uchem a míchanými vejci (1,3,7,9) 29,-
130g POMALU DUŠENÁ HOVĚZÍ LÍČKA v bílém vině s nudličkami kořenové zeleniny, bramborové placičky (1,7,8,9) 119,-
130g KRŮTÍ PRSO ,,sous-vide,, KAROTKOVÉ HRANOLKY dušené v bylinkovém másle, OMÁČKA BÉARNAISE, bramborové pyré (1,3,7) 113,-
220g ,,EMPANADA de POLLO SPINACHI,, zagratinovaná špenátová tortilla, plněná grilovanými NUDLIČKAMI KUŘECÍHO PRSÍČKA, listovým špenátem, kukuřicí, cibulkou a balkánským sýrem (1,3,7,8) 139,-
130g HOVĚZÍ DUŠENÉ v HOUBOVÉ OMÁČCE, dušená rýže (1,3,7,9) 109,-