Menu týdne 21.3.-25.3.2022 |
|
Pondělí 21.3. |
|
| 0,3l DRŮBEŽÍ VÝVAR s masem a nudlemi (1,3,7,9) | 33,- |
| 0,3l (1,7,9) | 39,- |
| 140g HOVĚZÍ NUDLIČKY ,,STROGANOFF,, s žampiony, nakládanými okurkami a cibulí, zjemněné smetanou, dušená hrášková rýže (1,7,8,9) | 149,- |
| 140g KRŮTÍ STEAK, marinovaný v bylinkách, středomořská zelenina ,,RATATOUILLE,, bramborové krokety (1,3,7,9) | 145,- |
| 100g SMAŽENÝ SÝR, plněný DUŠENOU VEPŘOVOU ŠUNKOU, vařený petrželkový brambor, naše tatarská omáčka s kapary (1,3,7) | 139,- |
| 140g ,,(1,7) | 158,- |
| 150g (1,3,7,9,10) | 169,- |
Úterý 22.3. |
|
| 0,3l DRŠŤKOVÁ POLÉVKA z HLÍVY ÚSTŘIČNÉ (1,7,9) | 33,- |
| 39,- | |
| 140g MEDAILONKY z VEPŘOVÉ PANENSKÉ SVÍČKOVÉ, omáčka z nakládaného zeleného pepře s moravskou pálenkou, pečené bramborové klínky (1,7,9) | 145,- |
| 140g ,,CAESAR SALÁT s GRILOVANÝM KRŮTÍM PRSÍČKEM,, na listech římského salátu, chips anglické slaniny, parmezánové krutony, ANČOVIČKOVÝ DRESINK (1,3,4,7) | 139,- |
| 250g FRANCOUZSKÉ BRAMBORY s KOSTIČKAMI UZENÉ KRKOVIČKY a nakládaného špeku, zapečené pod smetanovým bešamelem, zelný salátek s koprem (1,7,9) | 139,- |
| 158,- | |
| 169,- | |
Středa 23.3. |
|
| 0,33l KRKONOŠSKÝ VÝVAR s žampiony, jatýrky a těstovinou (1,3,7,9) | 38,- |
| 39,- | |
| 140g ,,VEPŘOVÝ GYROS,, na FARMÁŘSKÝCH HRANOLKÁCH s celerovou solí, tzatziki dip (1,3,7,9) | 145,- |
| 140g Filírované KUŘECÍ PRSÍČKO, tknuté SUŠENÝMI RAJČATY, upravené metodou ,,sous-vide,, na italských ,,GNOCCHI,, v krémové omáčce, provoněné bazalkou (1,3,7) | 139,- |
| 160g GRILOVANÉ BIFTEČKY z míchaného masa, bramborová kaše litá máslem, omáčka z lesních hub (1,3,7) | 139,- |
| 158,- | |
| 169,- | |
Čtvrtek 24.3. |
|
| 0,33l PÓRKOVÝ KRÉM se šlehaným vajíčkem (1,3,7,9) | 33,- |
| 39,- | |
| 140g KACHNÍ PRSÍČKO na ŠVESTKOVÉ OMÁČCE s červeným vínem, naše SÝROVÉ KROKETY (1,3,7,9) | 145,- |
| 140g KUŘECÍ ROLÁDKA z vykoštěných stehen, plněná ŽEMLOVOU JARNÍ NÁDIVKOU, bramborovo-pastyňákové pyré, glazovaná karotka, výpeková omáčka (1,3,7) | 139,- |
| 220g pl BRAMBOROVÉ (1,7,9) | 138,- |
| 140g ,,BURITTO de CERDO,, pšeničná tortilla, plněná MEXICKOU RÝŽÍ, trhaným VEPŘOVÝM MASEM v Comino koření s BBQ marinádou, mozzarellou, zapečená pod čedarem, listový salátek, limetková smetana(1,7) | 158,- |
| 150g Grilovaný HOVĚZÍ ,,RUMP STEAK,, restované HRÁŠKOVÉ LUSKY, provoněné praženou anglickou slaninou, opékané brambůrky, sypané trhanými lístky tymiánu(1,3,7,9,10) | 169,- |
Pátek 18.3. |
|
| 0,33l ZELNÁ POLÉVKA s bramborem (1,7,9) | 33,- |
| 0,3l UKRAJINSKÝ BORŠČ, zdobený zakysanou smetanou (1,7,9) | 39,- |
| 140g ITALSKÉ RISOTTO s LIŠKAMI a FILÍROVANÝM KACHNÍM PRSÍČKEM, sypané parmezánem a rukolou(1,3,7,8) | 145,- |
| 400g BRAMBOROVÉ GNOCCHI s nudličkami KUŘECÍHO PRSÍČKA v krémové omáčce se špenátem a česnekem (1,3,7,12) | 139,- |
| 140g GRILOVANÁ KRKOVIČKA s HOŘČIČNOU OMÁČKOU, zjemněnou smetanou a bílým vínem, lahůdkový brambor (1,7,9,10) | 135,- |
| 140g ,,BURITTO de CERDO,, pšeničná tortilla, plněná MEXICKOU RÝŽÍ, trhaným VEPŘOVÝM MASEM v Comino koření s BBQ marinádou, mozzarellou, zapečená pod čedarem, listový salátek, limetková smetana(1,7) | 158,- |
| 150g Grilovaný HOVĚZÍ ,,RUMP STEAK,, restované HRÁŠKOVÉ LUSKY, provoněné praženou anglickou slaninou, opékané brambůrky, sypané trhanými lístky tymiánu(1,3,7,9,10) | 169,- |