Týdenní menu

Menu týdne 20.11.- 24.11.2023

Pondělí 20.11.

0,3l MEXICKÁ KUŘECÍ POLÉVKA s KUŘECÍM MASEM a ČERNOU FAZOLÍ (1,3,7,9) 40,-
150g PANENSKÉ MEDAILÓNKY gratinované s ITALSKÝM SALÁMEM CHORIZO a UZENÝM SÝREM na bramborových placičkách, zauzená výpeková omáčka z pečené cibule (7,9) 159,-
280g BRAMBOROVÉ NOČKY ,, QUATRO FORMAGI “ se sýrovou omáčko z GORGONZOLY, sypané praženou italskou slaninou, sušená rajčátka, rukola (1,3,7,9) 155,-
150g KUŘECÍ STEAK balený do ANGLICKÉ SLANINY, gratinovaný smetanový brambor, omáčka z dijónské hořčice (1,3,7,) 155,-
150g ,,CHILLI con CARNE,, GRILOVANÉ KRŮTÍ NUDLIČKY se směsí sekaných mas v tomatové salse s barevnými fazolemi, cibulkou, paprikou, koriandrová smetana, dušená rýže s badyánem (1,3,7,9) 169,-
150g GRILOVANÝ HOVĚZÍ FLANK STEAK na zeleném pepři, zdobený cibulovým pyré, PEČENÉ LAHŮDKOVÉ BRAMBORY NA TYMIÁNU, jemná pepřová omáčka (1,7,9) 179,-

Úterý 21.11.

0,3l STAROČESKÁ ČESNEKOVÁ POLÉVKA se šunkou, sýrem a chlebovými hranolkami (1,3,7,9) 40,-
150g VEPŘOVÁ LÍČKA dušená přes noc v KOŘENOVÉ ZELENINĚ na červeném víně, pastinákové pyré, grilovaná zelenina ( 1,3,7) 165,-
150g PEČENÝ FILET BÍLÉ RYBY s OLIVOVOU TAPENÁDOU, dušená černá čočka ,,BELUGA,, s karotkou a řapíkatým celerem, máslová omáčka (1,3,7,9) 155,-
150g KRŮTÍ STEAK v PARMAZÁNOVÉM TĚSTÍČKU, vařený brambor, koktejlový dip (1,3,7,9) 155,-
150g ,,FLAUTAS de POLLO,, smažená pšeničná tortilla plněná TRHANÝM KUŘECÍM MASEM, balkánským sýrem, mozzarellou a špenátem , litá BBQ smetanou, listový salátek (1,7,9) 169,-
150g GRILOVANÝ HOVĚZÍ FLANK STEAK na zeleném pepři, zdobený cibulovým pyré, PEČENÉ LAHŮDKOVÉ BRAMBORY NA TYMIÁNU, jemná pepřová omáčka (1,7,9) 179,-

Středa 22.11.

0,3l HRÁŠKOVÝ KRÉM s ČESNEKOVÝMI KRUTÓNY z bílého pečiva (1,3,7,9) 40,-
150g KACHNÍ PRSÍČKO na POMERANČÍCH, posazené na bramborových placičkách, pomerančová omáčka z redukovaného červeného vína, (1,3,7,9) 169,-
150g PEČENÁ KUŘECÍ ROLÁDA, plněná žemlovou nádivkou s kaštany, batátové pyré, podzimní cibulová omáčka (1,3,7,9) 155,-
300g ŠPAGETY ,,CARBONARA,, s ITALSKOU PANCETTOU, vajíčkem a cibulkou, sypané parmazánem. rukolový salátek (1,3,7,9) 155,-
150g ,, TACOS de RES,, kukuřičné tortillky plněné TRHANÝM HOVĚZÍM MASEM, marinovanou cibulkou, chedarem, mistička mexické rýže, omáčka verde (1,7,9) 169,-
150g GRILOVANÝ HOVĚZÍ FLANK STEAK na zeleném pepři, zdobený cibulovým pyré, PEČENÉ LAHŮDKOVÉ BRAMBORY NA TYMIÁNU, jemná pepřová omáčka (1,7,9) 179,-

Čtvrtek 23.11.

0,3l FRANCOUZKÁ CIBULAČKA, PARMAZÁNOVÝ TOAST (1,7,9) 40,-
150g VEPŘOVÁ PANENKA, lišková omáčka, naše mandlové krokety (1,3,7) 165,-
350g PLNĚNÉ BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY uzeným masem, servírované do pěny z červeného zelí, zdobené škvařenou cibulkou na sádle ( 1,7,9) 155,-
300g TEPLÝ ASIJSKÝ s MARINOVANÝM KUŘECÍM PRSÍČKEM na vaječných nudlích v omáčce hoisin a mořskou řasou wakame (1,7,9) 155,-
150g ,,ENCHILADA de SPINACHI,, plněné KRŮTÍMI NUDLIČKAMI, restovanou zeleninou, balkánským sýrem a mozzarellou, zapečené pod mexickými salsami, fresh salátek, lité smetanou (1,3,7) 169,-
150g GRILOVANÝ HOVĚZÍ FLANK STEAK na zeleném pepři, zdobený cibulovým pyré, PEČENÉ LAHŮDKOVÉ BRAMBORY NA TYMIÁNU, jemná pepřová omáčka (1,7,9) 179,-

Pátek 24.11.

0,3l ŠUMAVSKÁ PODZIMNÍ BRAMBORAČKA s UZENINOU A HOUBAMI (1,7,9) 40,-
150g VEPŘOVÝ KOTLÍK z NUDLIČEK VEPŘOVÉ PANENKY, restovaných brambor, cibulky, zapečené pod sýrovou omáčkou se ŽAMPIONY (1,7,9) 165,-
150g KRŮTÍ PRSA sous-vide na našich bramborových placičkách (1,3,7,9) 159,-
140g FRITOVANÉ KUŘECÍ PALIČKY v SEZAMOVÉ STROUHANCE, bramborová kaše salát alla losos (mrkev, majonéza, citron) (1,3,7,9) 155,-
150g TORTILLA WRAP pšeničná tortilla plněná SMAŽENÝMI KUŘECÍMI STRIPSY v mexických chipsech, ledovým salátkem, plátky rajčat a horkým chedarem, BBQ majonéza dip, bramborové dukáty (1,3,7) 175,-
150g GRILOVANÝ HOVĚZÍ FLANK STEAK na zeleném pepři, zdobený cibulovým pyré, PEČENÉ LAHŮDKOVÉ BRAMBORY NA TYMIÁNU, jemná pepřová omáčka (1,7,9) 179,-