Týdenní menu

Menu týdne 4.3.- 8.3.2024

Pondělí 4.3.

0,3l PIKANTNÍ VIETNAMSKÁ KUŘECÍ POLÉVKA s KUŘECÍM MASEM, RÝŽOVÝMI NUDLEMI, provoněná limetkou (1,7,9) 40,-
150g GRATINOVANÝ VEPŘOVÝ KOTLÍK z PANENSKÉ SVÍČKOVÉ v krémové omáčce s žampióny a hlívou ústřičnou, na restovaném bramboru pod míchanými sýry(1,3,7,9) 159,-
150g GRILOVANÁ KRKOVIČKA na FAZOLOVÝCH LUSCÍCH na SLANINĚ a česneku, česnekový dip, MC hranolky (1,3,7,) 159,-
200g PLNĚNÉ ŽAMPIÓNY GORGONZOLOU a ITALSKOU SLANINOU GUANCIALE zapečené pod čedarem, posazené na dušeném kuskusu se zeleninou (1,3,7,9) 155,-
240g ,,ENCHILLADAS de POLLO“ pšeničná tortilla plněná NUDLIČKAMI KUŘECÍHO PRSÍČKA s listovým špenátem a krémovou smetanou, sýry mozzarela, niva, balkán, zapečená mexickými salzami (1,7,9) 169,-
150g GRILOVANÝ HOVĚZÍ váleček z EYE ROUNDU , zdobený KRŮTÍMI JATÝRKY v slaninové omáčce s hříbky, pečená rozmarýnová brambora (1,3,4,7,9) 179,-

Úterý 5.3.

0,3l MORAVSKÁ KAPUSTNICA s VEPŘOVÝM MASEM, zelím a bramborem (1,3,7,9) 40,-
150g HOVĚZÍ ROASTBEEF, dušná zelenina, vařený brambor, hořčičná omáčka (1,3,7,) 159,-
150g KRŮTÍ VÝPEČKY, dušené bílé zelí, variace knedlíků (1,3,7,9) 159,-
150g VEPŘOVÁ PANENKA KRÁJENÁ na TENKÉ PLÁTKY, posazená na Italských těstovinách s listovým špenátem, sušenými rajčaty a panenským olejem, parmazán (1,3,7,9) 159,-
240g FRITOVANÉ KUŘECÍ ,, FLAUTAS PURADA“ plněné vařeným TRHANÝM KUŘECÍM MASEM v limetkové omáčce s červenou cibulkou a čedarem, listový salátek, koriandrová smetana (1,7,9) 169,-
150g GRILOVANÝ HOVĚZÍ váleček z EYE ROUNDU , zdobený KRŮTÍMI JATÝRKY v slaninové omáčce s hříbky, pečená rozmarýnová brambora (1,3,4,7,9) 179,-

Středa 6.3.

0,3l PÓRKOVÁ POLÉVKA ZJEMNĚNÁ SMETANOU, pražená pórková tráva (1,3,7,9) 40,-
150g SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ, hovězí plec dušená v zeleninovém základě, houskový knedlík, marinované brusinky, citrón (1,3,7,9) 159,-
150g ŠPIKOVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA CHORIZO SALÁMEM, mačkaný máslový brambor, Toskánská omáčka(1,3,7,9) 159,-
150g KUŘECÍ PRSO zapečené GRILOVANOU CUKETOU, ŠUNKOU a UZENÝM SÝREM, naše krokety provensálská omáčka (1,3,7,9) 155,-
240g ,, EMPANADA CHILLI con CARNE“ pšeničná tortilla plněná HOVĚZÍM MASEM, fazolemi ,kukuřicí, paprikou, v rajčatové salze, zapečená sezamem v salamandru, litá citrónovou smetanou (1,7,9) 169,-
150g GRILOVANÝ HOVĚZÍ váleček z EYE ROUNDU , zdobený KRŮTÍMI JATÝRKY v slaninové omáčce s hříbky, pečená rozmarýnová brambora (1,3,4,7,9) 179,-

Čtvrtek 7.3.

0,3l RAJSKÁ POLÉKVKA s TĚSTOVINOU a BAZALKOVÝM OLEJEM (1,3,7,9) 40,-
150g VEPŘOVÉ ŘÍZEČKY z VEPŘOVÉ PANENKY na odlehčeném bramborovém salátu (1,3,7,9) 159,-
150g HOVĚZÍ GULÁŠEK s PŘAŽENOU CIBULKOU, naše bramboráčky (1,3,7,9) 159,-
150g KUŘECÍ PRSÍČKO ŠPIKOVANÉ BYLINKOVÝM MÁSLEM, na dušené kukuřici, karotkce a hrášku, pečené čtvrtky brambory s rozmarýnovou solí (1,3,7,9) 159,-
240g ,, QUESADILLA de MIXTA“ pšeničná tortilla plněná TRHANÝM VEPŘOVÝM MASEM s kukuřičnými zrny a paprikou, sýry čedar a mozzarella, omáčky casera, qucamolle, zakysaná smetana (1,3,7,9) 169,-
150g GRILOVANÝ HOVĚZÍ váleček z EYE ROUNDU, zdobený KRŮTÍMI JATÝRKY v slaninové omáčce s hříbky, pečená rozmarýnová brambora (1,3,4,7,9) 179,-

Pátek 8.3.

0,3l LOSOSOVÝ KRÉM s OPEČENOU BÍLOU HOUSKOU, ZDOBENÉ KOPROVOU SMETANOU (1,7,9) 40,-
150g GRILOVANÝ FILET z LOSOSA s BYLINKOVOU KRUSTOU, na hráškovo/bramborovém pyré, omáčka Veloute (1,3,7,9) 175,-
150g TELECÍ NUDLIČKY v KRÉMOVÉ OMÁČCE na TAGLIATELLÍCH (1,7,9) 159,-
150g ,,CEASAR SALÁT,, s GRILOVANÝM KUŘECÍM PRSÍČKEM na trhaných listech salátu s Ceasar dresinkem, parmazán, kostičky pražené slaniny, (1,3,7,9) 159,-
240g PŠENIČNÉ TORTILLY plněné KACHNÍM TRHANÝM MASEM s červenou cibulkou, čedarem a balkánským sýrem, servírované na listovém salátu, lité uzenou smetanou(1,3,7) 175,-
150g GRILOVANÝ HOVĚZÍ váleček z EYE ROUNDU, zdobený KRŮTÍMI JATÝRKY v slaninové omáčce s hříbky, pečená rozmarýnová brambora (1,3,4,7,9) 179,-